Nemeš i Nađ u polufinalu Svetskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2022, 17:03

Nemeš i Nađ u polufinalu Svetskog prvenstva

U borbi za medalje.

Srpski rvači grčko-rimskim stilom Mate Nemeš (67 kg) i Sebastijan Nađ (63 kg) plasirali su se u polufinale Svetskog prvenstva, koje se održava u Beogradskoj areni.

Nađ je u prvom kolu bio bolji od Abdeldžebara Džebarija (7:1) iz Alžira, a potom je u osmini finala rezultatom 5:1 savladao Razvana Arnauta iz Rumunije.

Srpski rvač je u četvrtfinalu pobedio Hračjua Pogosjana iz Jermenije rezultatom 4:0. On će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se za finale boriti protiv Taleha Mamadova iz Azerbejdžana.

Mate Nemeš je u prvom kolu savladao Indijca Ašu Ašua (9:0), a zatim Turčina Murata Firata rezultatom 10:2. On je u četvrtfinalu bio bolji od Poljaka Mateusa Bernateka 3:1. Mate Nemeš će se u polufinalu boriti sa Hasratom Jafarovim iz Azerbejdžana.

Srpski rvači su već obezbedili dve medalje na SP. Ali Arsalan će se večeras boriti za zlato u kategoriji 72 kg, kao i Zurabi Datunašvili u kategoriji do 87 kg. Bronzanu medalju će u kategoriji 77 kg pokušati da osvoji Viktor Nemeš protiv Malkhasa Amojana iz Jermenije.

BONUS VIDEO: Pogledajte trojku Teodosića preko Garbahose protiv Španije
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.