Nemački penzioner traktorom doputovao na Mundijal

Izvor: B92, 15.Jun.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački penzioner traktorom doputovao na Mundijal

Sedamdesetogodišnji penzioner Hubert Virt iz Nemačke zadivio je ceo svet kada je posle mesec dana putovanja na traktoru stigao do Rusije. On je došao na Mundijal sa svojim psom.

Hubert Virt, sedamdesetogodišnji Nemac poznat po svojim dugim putovanjima, nakon mesec dana uspeo je da stigao do Moskve.

Muškarac je vozeći svoj traktor iz 1936. godine kroz istočnu Evropu, prelazio 100 km svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana, a sve kako bi stigao na otvaranje Svetskog prvenstva u fudbalu.

Za mesec dana uspeo je da dođe iz Štutgarda do Moskve, a kako je otkrio medijima, putovao je kroz Poljsku i Belorusiju. Društvo mu je pravio njegov verni pas Heks.

A kako izgleda neobičan traktor ovog penzinera pogledajte u sledećem video-snimku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Penzioner iz Nemačke putovao mesec dana traktorom na Mundijal u Rusiji

Izvor: Radio 021, 15.Jun.2018

Penzioner Hubert Virt iz Nemačke zadivio je svet kada je posle mesec dana putovanja na traktoru stigao do Rusije...On je na Mundijal došao u pratnji svog psa...Hubert Virt, sedamdesetogodišnji Nemac poznat po svojim dugim putovanjima, nakon mesec dana uspeo je da stigao do Moskve...Muškarac je vozeći...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.