Izvor: Blic, 15.Maj.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka i Gana nisu bez greške

Samim tim što smo se kvalifikovali na Svetsko prvenstvo, napravili smo ogroman uspeh, ali ja lično nisam zadovoljan tim. Mislim da imamo kvalitet, pa i međuljudski odnos u reprezentaciji koji nam je dovoljan da prođemo grupu. Posle toga očekujem da dobijemo svaki sledeći meč, pa dokle doguramo.

Naš prvi rival u grupi Gana je jako dobra reprezentacija. Jeste Esjen za nas pola ekipe, ali sigurno je da oni imaju i mnogo drugih kvalitetnih igrača. Veoma su brzi i uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << znaju da iskoriste šansu za kontranapad.

Nemci su snažna selekcija koja je naučila da igra velika takmičenja, a ima veliko iskustvo m turnirskim takmičenjima, koja su sasvim drugačija od ligaških. Znaju da se bore 90 minuta i igraju na rezultat. Ne plašim ih se, mislim da možemo da pobedimo i njih i Ganu. Važno je da se spremimo tako da iskoristimo njihove loše stvari.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.