Izvor: Blic, 21.Jun.2010, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema opuštanja protiv Australije

Čuo sam da se naša pobeda nad Nemcima slavila u Srbiji, i mi smo bili malo euforični, pa ne mogu da se setim od koga mi je stigla prva čestitka. Znam da sam se javio prvo porodici i drugovima koji su bili prezadovoljni rezultatom koji smo ostvarili u ovom susretu.

U meču sa Nemcima sam imao debi na Svetskom prvenstvu, ali mi je bilo mnogo teže dok sam sedeo na klupi, tamo se sve nekako doživljava emotivnije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na terenu je drugi svet, tako da kada sam ušao na teren, samo sam bio koncentrisan na igru.

Sada se malo lakše diše, ali to ne znači da nema opterećenja. Da bi pobeda nad Nemcima imala značaj, moramo da je potvrdimo protiv Australije. Naši naredni rivali su u obe prethodne utakmice u svakom trenutku igrali kao da je rezultat 0:0. Njihovi reprezentativci igraju u najboljim ligama, pokazali su čvrstinu i karakter, tako da ne smemo da se opustimo.

Dosadašnji rezultati Australijanaca, naročito onaj poraz protiv Nemačke, nisu merilo vrednosti njihovog tima jer su oba puta igrali sa igračem manje. Naše samopouzdanje je sada, međutim, na višem nivou, pobeda nad Nemcima omogućiće nam da imamo više slobode u igri.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.