Nejmar se prisetio poraza od Hrvatske: Užas, plakao sam pet dana

Izvor: B92, 20.Jul.2023, 21:12

Nejmar se prisetio poraza od Hrvatske: Užas, plakao sam pet dana

Brazilski fudbaler Nejmar prisetio se poraza od Hrvatske sa Svetskog prvenstva.

Poraz od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru toliko je povredio Nejmara da je pet dana plakao i razmišljao da više nikada ne zaigra za reprezentaciju Brazila.

Brazilska zvezda je to otkrila u intervjuu, podsećajući na bolne dane decembra prošle godine.

"Iskreno, posle Mundijala nisam želeo da se vraćam. Ozbiljan sam. Vratio sam se jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam ambiciozan. Ponovo sam razmišljao o svemu. Posle Mundijala nisam želeo ponovo da prolazim kroz taj bol i patnju", rekao je Nejmar i dodao da je neutešan posle poraza od Hrvatske:

"Plakao sam u kontinuitetu pet dana. Boli. Boli kad izgubiš san. Više bih voleo da nisam dao gol, da je bilo 0:0 i da smo izgubili na penale, nego način na koji smo završili mojim golom, nerešenim rezultatom i porazom u penal završnici. Bio je to najgori trenutak u mom životu, sve je ličilo na sahranu. Jedni plaču na jednoj, drugi na drugoj strani. Užasno, to je bio osećaj koji više nikada ne želim da doživim", dodao je on.

Podsetimo, posle 90 minuta utakmice četvrtfinala Svetskog prvenstva između Brazila i Hrvatske bilo je 0:0. Nejmar je postigao gol 105+1. minutu za vođstvo Brazila, a Bruno Petković je poravnao na 1:1 u 117. Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Modrić i Mislav Oršić bili su pouzdani igrači za Hrvatsku sa bele tačke i posle boljeg izvođenja jedanaesteraca otišli dalje.

Udarac Rodriga iz prve serije obranio je Dominik Livaković, a nakon preciznih Kasemira i Pedra, Markinjos je pogodio stativu i poslao Hrvatsku u polufinale, a Brazil kući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.