Nejmar poslao poruku Titeu: Imali smo lepih trenutaka; Sautgejt razmišlja da podnese ostavku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2022, 11:31

Nejmar poslao poruku Titeu: Imali smo lepih trenutaka; Sautgejt razmišlja da podnese ostavku

Fudbaler Pari Sen Žermena i brazilski reprezentativac Nejmar, poslao je poruku bivšem selektoru "karioka" Titeu, koji je podneo ostavku posle eliminacije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Tite je preuzeo selekciju Brazila 2016. godine, a na dva Mundijala nije uspeo da osvoji titulu sa nacionalnim timom. On je podneo ostavku pošto Brazil nije uspeo da se plasira u polufinale SP u Kataru.

Nejmar se oglasio na Instagramu i poslao poruku podrške bivšem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << selektoru.

"Pre nego što smo se upoznali, igrali smo jedan protiv drugog mnogo puta. I znaš šta? Mislio sam da si dosadan. Učinio si sve da me pobediš, čak si i loše govorio o meni. Ipak, sudbina je smešna. Tebe je stavila za trenera, a meni dala broj 10", napisao je Nejmar.

On je istakao da je znao da je Tite dobar trener.

"Upoznao si me i znaš ko sam, a to mi je bitno. Ovo pišem da ti se zahvalim za sve, za sve lekcije koje si me naučio, a toga je bilo puno. Uvek ćeš da budeš jedan od najboljih trenera koje sam imao. Imali smo lepih trenutaka, ali smo imali i onih koji su jako boleli. Ovaj poslednji će nas još dugo boleti", dodao je brazilski fudbaler.

Nejmar je naveo da je Brazil nezasluženo ostao bez šansi da se bori za titulu u Kataru.

"Zaslužio si pehar šampionata sveta, zaslužili smo ga svi mi zbog svega što smo učinili i svega čega smo se odrekli kako bismo pokušali da ostvarimo svoj najveći san. Bog nije tako hteo. Hvala, profesore Tite i veliki zagrljaj", zaključio je Nejmar.

Sautgejt razmišlja da podnese ostavku posle eliminacije Engleske sa SP

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt razmišlja da podnese ostavku posle eliminacije sa Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi "Skaj sport".

Sautgejt (52) je selektor Engleske od 2016. godine. On je prošle godine sa Engleskom poražen u finalu Evropskog prvenstva od selekcije Italije, dok je 2019. osvojio treće mesto u Ligi nacija. Engleska je eliminisana u četvrtfinalu Mundijala u Kataru od Francuske (1:2).

Britanski mediji podsećaju da je Engleska ostvarila sjajne rezultate od dolaska Sautgejta na klupu "gordog albiona". Engleska je igrala u završnici na poslednja tri velika takmičenja.

"Sautgejt nije uspeo da donese trofej i to bi moglo da bude presudno u njegovoj odluci. On ima ugovor sa Fudbalskom asocijacijom Engleske do 2024. godine, što znači do završetka narednog Evropskog prvenstva, koje će biti održano u Nemačkoj. On će svoju konačnu odluku da saopšti u narednih nekoliko dana", zaključuje se u tekstu "Skaj sporta".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NEJMARA TEŠKO POGODIO RASTANAK: Govorio si loše o meni, upoznao si me i znaš ko sam…

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022

“Desetka” Brazila se oprostila od selektora Titea...Fudbaler Pari Sen Žermena i brazilski reprezentativac Nejmar, poslao je poruku bivšem selektoru "karioka" Titeu, koji je podneo ostavku posle eliminacije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru...Tite je preuzeo selekciju Brazila 2016. godine,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.