Nejmar: Najveći san mi je da sa Brazilom osvojim Svetsko prvenstvo

Izvor: B92, 08.Sep.2023, 00:15

Nejmar: Najveći san mi je da sa Brazilom osvojim Svetsko prvenstvo

Fudbaler Al Hilala Nejmar izjavio je da mu je najveći san da sa selekcijom Brazila osvoji Svetsko prvenstvo, prenosi Mundo deportivo.

Nejmar je u letnjem prelaznom roku prešao iz Pari Sen Žermena u Al Hilal.

"Očigledno je da se i dalje nadam da ću jednog dana moći da ispunim svoj najveći san, a to je da osvojim SP. U Brazilu postoji jedan čovek koji je naš najveći idol. Govorim o legendarnom Ziku, koji nije osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mundijal. To ne opravdava kvalitet i dar koji je imao, a to se odnosi i na mene", rekao je Nejmar.

On je priznao da bi voleo da se jednog dana vrati u domovinu.

"Imam još jedan san, a to je da ponovo zaigram u Brazilu. Vratiću se jednog dana. Hteo sam da igram i u SAD, ali nije bilo moguće. Postoje dva prvenstva u kojima zaista želim da igram", dodao je Nejmar.

Iskusni napadač je za reprezentaciju Brazila odigrao 124 utakmice i postigao je 77 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.