Nedović definitivno propušta SP

Izvor: B92, 20.Avg.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović definitivno propušta SP

Srpski košarkaškaš Nemanja Nedović propustiće Svetsko prvenstvo u Španiji zbog povrede, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

"Nažalost, Nedović će propustiti SP u Španiji. On će u subotu otputovat u SAD", napisao je Ražnatović na Tviteru.

Nedović je stopalo povredio na prijateljskoj utakmici sa Bosnom i Hercegovinom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na turniru u Trstu.

"Nedoviću su urađeni novi snimci, kojima je jasno potvrđeno postojanje preloma pete metatarzalne kosti desnog stopala. Neophodno je da se u narednom periodu nastavi sa imobilizacijom stopala i fizikalnom terapijom, tako da Nedović ne može biti spreman za predstojeću akciju reprezentacije Sarbije“, izjavio je predsednik Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije, Dragan Radovanović.

Svetsko prvenstvo u Španiji održaće se od 30. avgusta do 14. septembra, a selektor Aleksandar Đorđević bi konačan spisak igrača trebalo da saopšti 24. avgusta. Srpski košarkaši u Španiju putuju 28. avgusta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedović ipak propušta SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2014

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović propustiće Svetsko prvenstvo u Španiji zbog povrede, potvrdio je dana njegov menadžer Miodrag Ražnatović..."Nažalost Nedović će propustiti SP u Španiji. On će u subotu otputovati u SAD", napisao je Ražnatović na Tviteru...Nedović je stopalo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.