Ne pomaže ni povratak Mesija, Venecuela srušila Argentinu

Izvor: RTS, 23.Mar.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne pomaže ni povratak Mesija, Venecuela srušila Argentinu

Lionel Mesi vratio se u nacionalni tim, ali ni to nije bilo dovoljno Argentini da uspešno započne novi ciklus, pošto je poražena od Venecuele.
 Mesi je odigrao prvu utakmicu za "Gaučose" još od ispadanja sa Svetskog prvenstva u Rusiji i Argentinci su poraženi od Venecuele sa 3:1.

Na stadionu Atletiko Madrida ekipa Lionela Skalonija je važila za favorita, ali tako nisu mislili Sebastijan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rondon i Ihon Muriljo, koji su već u prvom poluvremenu doneli dva gola viška svom timu.
Mesi je pokušavao da razigrava saigrače, nije uspevao u dovoljnoj meri, ali je Argentina ipak uspela da smanji preko Lautara Martinesa.
Međutim, njegov prezimenjak Džozef na drugoj strani je realizovao penal u 75. minutu i postavio konačan rezultat.
Mesi je imao jednu dobru priliku, nekoliko izuzetnih asistencija saigračima, ali će ponovo po lošem pamtiti nastup za reprezentaciju Argentine.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovima ne pomaže ni Mesi - Argentinci poniženi u Madridu! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2019

Povratak kapitena u nacionalni tim obeležio poraz od Venecuele...U Madridu na "Vandi Metropolitano" odigran je prijateljski susret između reprezentacije Argentine i Venecuele...Utakmicu je naravno obeležio povratak 'desetke', ali čak ni Leo Mesi nije pomogao da se izbegne poraz reprezentacije koju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.