Navijači pozivaju reprezentativce Hrvatske da napuste teren u Kijevu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači pozivaju reprezentativce Hrvatske da napuste teren u Kijevu

Situacija u hrvatskom fudbalu došla je do tačke usijanja, a mogla bi da eskalira ako “vartreni” ostanu bez plasmana na Svetsko prvenstvo. Da bi izbegli debakl Luka Modrić i drugovi večeras moraju da pobede Ukrajinu u Kijevu, ali ima i drugačijih predloga.

Kako prenosi Index.hr navijači reprezentacije Hrvatske iz dijaspore su outem svog portala CroatianSports.com pozvali igrače “da napuste teren i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da ne učestvuju u “zločinu zajedno sa Zadravkom Mamićem.”

U dugom tekstu napisanom na engleskom jeziku između ostalog autori opominju igrače da u svojim klubovima igraju odlično, a da kada navuku “šahovnicu” postaju neprepoznatljivi i pretpostavljaju da se radi o nekoj vrsti tihog bojkota.

- Ako mogu da prežive poraz, igrači bi trebalo da izađu sa terena usred utakmice u Kijevu. Ceo svet bi video ekipu punu zvezda kako prekida utakmicu u kojoj bi pobedom izborila plasman na Svetsko prvenstvo. Taj čin bi najbolje pokazao hrvatsku hrabrost i ponos - piše između ostalog u tekstu i dodaje se:

- Ludak nam je oteo reprezentaciju, identitet, talenat i naša srca. Mi samo moramo da ih povratimo na isti način kao što je general Gotovina povratio teritorije tokom rata. Mamić neće sam da ode, mi moramo da ga pobedimo. Jedino igrači mogu da mu se suprotstave zauzimanjem stava i neuzmicanjemi. To bi mobilisalo ostale.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.