Navijači dočekali srpske košarkaše u Kini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači dočekali srpske košarkaše u Kini

Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je jutros oko 4 sata po srednjeevropskom vremenu u Šenjang, gde će pre početka Svetskog prvenstva odraditi poslednji deo priprema.

"Odmah po sletanju i završetku pasoške kontrole, srpske košarkaške dočekali su navijači iz Šenjanga sa transparentima i slikama igrača, očigledno veliki ljubitelji NBA lige i srpskih centara Bobana Marjanovića i Nikole Jokića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ljubazni Kinezi su strpljivo čekali da se fotografišu i da im se naši asovi potpišu na dres ili majicu, a ista stvar se ponovila i po dolasku u hotel "Vanda vista", gde je smešten naš nacionalni tim", piše na sajtu Košarkaškog saveza Srbije (KSS).

Selektor Aleksandar Đorđević održao je i prvi trening u Šenjangu i to u dvorani Lioaning Gimnazijum, gde će igrati dve od tri utakmice turnira.

Srpski tim prvi meč na turniru u Šenjangu igra u petak 23. avgusta od 13.30 po srednjeevropskom vremenu sa Italije.

Dva dana kasnije u istom terminu zakazan je okršaj sa Novim Zelandom, a u utorak 27. avgusta takođe od 13.30 utakmica protiv Francuza.

Prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu Srbija igra 31. avgusta od 9.30 u Fošanu, protiv Angole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Košarkaše Srbije dočekali navijači u Kini

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2019

Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je jutros oko 4 sata po srednjeevropskom vremenu u Šenjang, gdje će prije početka Svjetskog prvenstva odraditi poslednji dio priprema.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.