Nađeno rešenje za Koštu!?

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeno rešenje za Koštu!?

Da li će se na kraju saga završiti neočekivanih ishodom.

Posle svega, jasno je da za Dijega Koštu nema mesta u Čelsiju.

Poruka Antonija Kontea je bila jasna, a u Čelsiju su besni na trenera jer je sada svima jasno da "Plavci" moraju da se reše najboljeg strelca.

Košta ne želi da ode u Atletiko i u godini Mondijala sedi četiri meseca na tribinama dok ga klub ne registruje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Izgleda da će ipak biti nađeno rešenje, u ovom trenutku Čelsi bi pristao da plaća jedan deo njegove plate, kako bi se preselio u Milan.

Naime, on bi u Seriji A proveo sledeću sezonu, a onda se vratio u Atletiko, kada bi Madriđani otkupili njegov ugovor.

Košta nema ništa protiv, on ne želi da ode u Kinu, a Milan bi svakako predstavljao izazov.

Ima ogromnu platu, veću od 10 miliona evra, a pretpostavlja se da bi Čelsi plaćao polovinu te sume u narednih godinu dana.

Oni bi prodali kasnije Koštu za oko 30 miliona evra, desetak manje u odnosu na ono koliko su ga svojevremeno platili "Jorgandžijama".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.