NIŽU SE POBEDE: Kapiten reprezentacije Srbije savladao šampiona Afrike

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 17:32

NIŽU SE POBEDE: Kapiten reprezentacije Srbije savladao šampiona Afrike

Nekorektni Jengong.

Kapiten bokserske reprzentacije Srbije u kategoriji preko 92 kilograma, Vladan Babić plasirao se u drugo kolo Svetskog prvenstva, budući da je odlukom sudija 3:2 pobedio Kamerunca Maksima Jengonga, inače šampiona Afrike.

Tražio je kapiten reprezentacije Srbije kontakt, želeo je da se nadmeće protiv Afrikanca, ali je bokser iz Kameruna koristio svaku priliku da izbegne borbu.

Zbog takvog "prljavog" stila Jengongo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sredinom treće runde dobio i kazneni poen, nakon njega je istu opomenu zaradio i Babić, da bi na kraju sudije imale težak posao da odluče ko je bio bolji.

Presudio je, ipak, sportski pristup srpskog kapitena koji je ostvario pobedu, a Kamerunac na kraju meča čak nije hteo ni da mu čestita na trijumfu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BABIĆ PROŠAO U NAREDNU RUNDU: Kapiten Srbije bolji od Kamerunca za drugo kolo Svetskog prvenstva u boksu!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2021

Superteškaš savladao Maksima Jengonga i plasirao se u nastavak takmičenja u Beogradskoj Areni

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.