NIKO NE ZNA O ČEMU SE RADI: Reprezentativac napustio Mundijal! Neće se vraćati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 10:39

NIKO NE ZNA O ČEMU SE RADI: Reprezentativac napustio Mundijal! Neće se vraćati (FOTO)

Savez izdao saopštenje.

Reprezentacija Engleske uspešno je prošla grupnu fazu na Svetskom prvenstvu u Kataru i plasirala se kao prvoplasirana u 1/8 finala. Međutim, stigle su loše vesti za selektora Gereta Sautgejta. defanzivac Ben Vajt iznenada je napustio kamp i vrati se kući. Čak šta više neće se više vraćati u Dohu.

Vajt ima 25 godina i za sada je skupio samo četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastupa za nacionalni tim, a iako je po vokaciji štoper ove sezone je u Arsenalu igrao na desnom beku. Na Mundijalu  u prve tri utakmcie nije odigrao ni minut.

El inglés Ben White abandona el Mundial

https://t.co/XuJij0ZsRa #Ramiro #Gazaul #Helmeyer #Deportes

— Ramiro Gazaul Helmeyer (@GazaulRamiro) December 1, 2022

Ben Vajt je napustio trening kamp Engleske u Al Vakri i vratio se kući iz privatnih razloga. Ne očekuje se da se defanzivac Arsenala vrati u ekipu do kraja turnira. Molimo da se u ovom momentu poštuje njegova privatnost - stoji u kratkom saopštenju FS Engleske.

Selektor Geret Sautgejt sada na raspolaganju od štopera ima Džona Stounsa, Harija Megvajera, Konora Koudija i Erika Dajera, a sledeći meč Englezi igraju u nedelju od 20 časova kada se u osmini finala sastaju sa selekcijom Senegala.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.