Izvor: HotSport.rs, 25.Avg.2023, 14:57

„NEMA TREME, TATA JE DAO MNOGO SAVETA“: Angelina Topić spremna za finale SP!

„Nadam se da ću jednog dana i ja biti nekome uzor.“ Srpska atletičarka Angelina Topić, uspešno je izborila mesto u finalu Svetskog prvenstva u Budimpešti nakon što je preskočila visinu od 1,92 metra tokom kvalifikacija. Ovaj skok je bio dovoljan da se plasira među 12 najboljih takmičarki. Po završetku kvalifikacija, Angelina je iznela svoje prve ... Read more
The post „NEMA TREME, TATA JE DAO MNOGO SAVETA“: Angelina Topić spremna za finale SP! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Topić: Nema treme pred finale, nadam se da ću i ja nekome biti uzor

Izvor: B92, 25.Avg.2023

Srpska atletičarka Angelina Topić uspela je da izbori plasman u finale Svetskog prvenstva na otvorenom u disciplini skok uvis.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.