NEMA KRAJA MUKAMA: Radnički odustao i od domaće lige

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA KRAJA MUKAMA: Radnički odustao i od domaće lige

Odustajanje od učešća u Jadranskoj ligi nije kraj problema za kragujevački Radnički pošto je klub iz srca Šumadije odlučio da ne učestvuje ni u Košarkaškoj ligi Srbije.

Kragujevčani su danas obavestili organe KLS odustaju od takmičenja pa će se u domaćem prvenstvu nadmetati 13 umesto 14 planiranih klubova.
Radnički kao klub se neće ugasiti, makar za sada, kako bi igrači i treneri kada bude novca mogli da naplate zaostala dugovanja.
Podsećamo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u reprezentaciji Srbije, koja je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Španiji, nastupalo čak trojica igrača Radničkog – najviše kada su u pitanju domaći klubovi.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

GOLGETER NA CENI: Radović na meti saveza Crne Gore i Poljske, u Srbiji ga niko ne želi


MALO IM PARA: Geri Nevil: Mančester mora da potroši još 100 miliona ako želi rezultat


JAVNI POZIV: Grobari, sami pronađite i osudite one koji su kačili antisemitski transparent





Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički odustao i od KLS

Izvor: KGsport.info, 23.Sep.2014, 00:01

Nakon odustajanja od takmičenja u ABA ligi, kragujevački Radnički odustao je i od učešća u Košarkaškoj ligi Srbije.. Ljubitelji košarke u Kragujevcu, po svemu sudeći ove sezone neće moći da uživaju u vrhunskoj košarci, budući da je klub koga su tako zdušno bodrili prethodnih sezona,...

Nastavak na KGsport.info...

Potpuni kolaps Radničkog

Izvor: Mondo, 23.Sep.2014

Posle ABA lige, Kragujevčani su odustali i od učešća u Košarkaškoj ligi Srbije, koja je uoči starta takmičenja ostala sa samo 13 ekipa!..Foto: ilustracija..Kolaps Radničkog iz Kragujevca...Ekipa koja je pre dve sezone imala napad za plasman u Evroligu, ove sezone neće se takmičiti ni u ABA...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.