NAJAVIO IGRANJE ZA REPREZENTACIJU! Pešić na slatkim mukama

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 23:00

NAJAVIO IGRANJE ZA REPREZENTACIJU! Pešić na slatkim mukama

Počinju pripreme za Mundobasket...

Svetsko prvenstvo u košarci ove godine igraće se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Japanu i Indoneziji, a na njemu će Reprezentacija Srbije igrati u grupi B, zajedno sa Portorikom, Kinom i Južnim Sudanom. Do sada se ne zna spisak igrača na koje računa selektor "Orlova" Svetisav Pešić, ali čini se da se pojedina imena već naziru.

Jedno od imena na spisku će sasvim izvesno biti i Nemanja Nedović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je na društvenim mrežama poslao zagonetnu poruku koja implicira da će igrati na ovogodišnjem Mundobasketu.

Naime, as Crvene zvezde je na Instagram storiju objavio svoju fotku u dresu reprezentacije.

Ljubitelji košarke u Srbiji se nadaju da ova objava znači da će se Nedović staviti na raspolagaje selektoru Pešiću, te da će konkurisati za odlazak na planetarni šampionat.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Košarka,   Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.