Muslin: Verovao sam, zato sam i došao

Izvor: Mondo, 09.Okt.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: Verovao sam, zato sam i došao

Selektor reprezentacije Srbije rekao da je od prvog dana verovao da će "orlove" da odvede na Mundijal.

Slavoljub Muslin uspeo je u najtežoj misiji - vratio je Srbiju na veliku svenu.

Punih osam godina "orlovi" nisu bili na velikom takmičenju. Od Južne Afrike imali su tri neuspešne kvalifikacione misije, a onda je Muslin preuzeo poljuljani nacionalni tim i uspeo u nečemu u šta je malo ko verovao.

Vatromet za pobednike, za "orlove" (VIDEO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Ali, jeste Slaviša Kokeza, čiji je poziv, Muslin prihvatio pre skoro dve godine.

 "Dugoočekivani plasman na Svetsko prvenstvo. Godinu i po dana smo zajedno, radili smo naporno sve vreme i mislim da smo zaslužili plasman. Uspeli smo, ponosan sam na njih, jer je ovo njihov uspeh, oni sada ulaze u istoriju", rekao je Muslin za RTS.

Srbije se večeras plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji, pošto je u poslednjem meču kvalifikacija pobedila Gruziju sa 1:0 i tako osigurala prvo mesto u Grupi D.

"Ovo je ;svakako istorijski rezultat, posle toliko godina smo na Mundijalu. Ne bih uzimao reprezentaciju da nisam verovao da možemo da ostvarimo ovaj rezultat. Verovali smo svi od samog početka, ispoštovali smo sve dogovore i to se na kraju isplatilo", dodao je on.

POVEZANE VESTI

SRBIJA IDE NA SVETSKO PRVENSTVO!!!Junak Srbije: Ovo sanjaš kao dete!Dosanjali san - Srbija OPET na Mundijalu!

Srbija je kvalifikacije u Grupi D završila na prvom mestu sa 21 bodom, dva više od Irske, a četiri više od Velsa.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.