Muškarci se hvataju za JA*A, a smeta vam moj ČAJ?

Izvor: Mondo, 05.Jul.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Muškarci se hvataju za JA*A, a smeta vam moj ČAJ?"

Aleks Morgan smatra da su ponovo na snazi dvostruki aršini...

Američka fudbalerka Aleks Morgan za kratko vreme je postala zvezda britanske štampe nakon što je imala interesantnu proslavu gola - protiv Engleskinja na Svetskom prvenstvu.

Morgan je postigla gol za pobedu (2:1), a onda je odlučila da slavi tako što "pije čaj" iz šoljice, zbog čega se digla velika frka u javnosti, iako do kraja nije razjašnjeno ni šta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << to predstavljao - i da li je uopšte htela da "pecka" Englesku.

Ni sama nije želela da objasni šta joj je bila namera, ali kako je pritisak u medijima bio sve veći - odlučila je ponovo da se oglasi.

"Imam osećaj kao da su ponovo na snazi dvostruki aršini u sportu... Mi žene moramo da budemo skromne, a kada slavimo da pazimo da to ne bude 'previše'", kazala je jedna od najboljih fudbalerki SAD i potom podsetila na primer u muškom fudbalu.

"Vidite kako se muškarci hvataju za ja*a kada slave... A kada ja pijem čaj, odmah me kritikuju", dodala je Amerikanka kojoj je dosta objašnjavanja.

Iako to nije konkretno rekla, sigurno je mislila i na slučaj Kristijana Ronalda koji je nakon gola Atletiko Madridu slavio na sličan način, što je bila reakcija na isti potez Dijega Simeona - samo nekoliko nedelja pre toga.

Da li je Aleks u pravu?

Izvor: TV Arena Sport/MONDO
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

„Dvoglavi orao“ Džake i Šaćirija, Faulerova linija i ostale problematične proslave golova

Izvor: Danas, 05.Jul.2019

Getty ImagesFauler se pretvara da šmrče gol liniju Da li je to bio izraz nepoštovanja ili samo prikaza ispijanja čaja? Način na koji je američka fudbalerka Aleks Morgan proslavila gol protiv Engleske na Svetskom prvenstvu izazvao je različite reakcije. Američki navijači, pa i pojedini tamošnji...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.