Mostasan: Impresioniran sam Srbijom,imaćemo najbolje SP ikad

Izvor: RTS, 27.Feb.2020, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mostasan: Impresioniran sam Srbijom,imaćemo najbolje SP ikad

Predsednik Svetske bokserske federacije (AIBA) Marokanac Mohamed Mostasan izjavio je da je impresioniran Srbijom i da očekuje da će Svetsko prvenstvo 2021. godine da bude najbolje u istoriji.
Srbija je nedavno u Budimpešti dobila organizaciju Svetskog prvenstva, a prvi čovek AIBA boravio je u Beogradu i zajedno sa predsednikom Bokserskog saveza Srbije Nenadom Borovčaninom bio na prijemu kod predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Aleksandra Vučića.

"Impresioniran sam Srbijom, predsednikom Vučićem, Borovčaninom, ministrom Udovičićem. Srbija je zemlja sporta, država je uz boks i verujem da ce Svetsko prvenstvo sledeće godine biti najbolje u istoriji", rekao je Mostasan Tanjugu i konstatovao da mu je posebno zadovoljstvo bilo da vidi srpske bokserske legende (Mirko Puzović, Tadija Kačar, Dragomir Vujković, prim. aut).
Mostasan je istakao da je prezentacija Srbije u Budimpešti bila impresivna i da su vodeći ljudi AIBA jednoglasno odlučili da se šampionat održava u Beogradu.
"Srbija se više puta dokazala kao odličan organizator sportskih događaja, prezentacija je bila fantastična, a danas sam se na licu mesta uverio da nas očekuje sjajna promocija bokserskog sporta u Beogradu", poručio je Mostasan, koji je u Beogradu bio zajedno sa jednim od najbližih saradnika Umarom Kremlevom, direktorom Bokserskog saveza Rusije i velikim prijateljem Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRED NOVE BORBE PRIJEM KOD VUČIĆA: Srbija ponovo zemlja boksa

Izvor: Kurir, 27.Feb.2020

Svetsko prvenstvo u Srbiji 2021. godine biće najbolje u istoriji, najavio predsednik Svetske bokserske federacije Mostasan

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.