Modrić: Vera!

Izvor: Mondo, 12.Jul.2018, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić: Vera!

"Tri puta smo se vraćali iz rezultatskog minusa i verovali smo i ovaj put da ćemo se vratiti", poručio je kapiten Hrvatske posle plasmana u finale Mundijala

Foto: AP Photo/Ricardo Mazalan

Hrvatska piše istoriju! Igraće u nedelju u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji, pošto je eliminisala selekciju Engleske rezultatom 2:1 posle produžetaka.

Kiran Tripije doveo je Engleze u vođstvo već u petom minutu, ali su Hrvati preko Ivana Perišića >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Marija Mandžukića preokrenuli rezultat.

Kapiten Hrvatske Luka Modrić rekao je da je njegov tim imao veliku veru u uspeh.

"Odigrali smo fenomenalno nakon primljenog gola. Nadigrali smo ih, iako su nešto govorili da smo mi umorni i da su oni fizički spremniji, ali to nisu pokazali na terenu. Šteta što smo opet morali da igramo produžetke, ali hvala Bogu da nije otišlo do penala. Pokazali smo karakter. Tri puta smo se vraćali iz rezultatskog minusa i verovali smo i ovaj put da ćemo se vratiti", rekao je Modrić.

On je rekao da u nedelju protiv Francuske sledi najteži i najvažniji ispit.

"Ne želimo da stanemo, jer smo mi ovde došli po nešto više. Nismo davali nikakve najave, bili smo skromni i išli korak po korak, ali u nama je ogromna vera. Od kad sam u reprezentaciji nisam osetio ovakvu veru u saigračima", istakao je kapiten Hrvatske.

Fudbaleri Hrvatskesastaće se u finalu sa Francuskom u nedelju od 17 časova u Moskvi.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Modrić: Nikad u reprezentaciji nije bila ovakva vera u uspeh

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018

Kapiten reprezentacije oduševljen...Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je večeras da su on i njegovi saigrači bili skromni u izjavama, ali da je njihova vera da mogu da ostvare veliki rezultat bila ogromna od samog početka Svetskog prvenstva..."Odigrali smo fenomenalno nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.