Modrić: Gledao sam Šmajhela celo jutro...

Izvor: N1 televizija, 01.Jul.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić: Gledao sam Šmajhela celo jutro...

Reprezentativci Hrvatske zahvalili su se golmanu Danijelu Subašiću koji je u penal seriji odbranio tri jedanaesterca igračima Danske i Vatrenima obezbedio plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

Hrvatska i Danska su posle 120 minuta igrale 1:1, a nakon što je Kasper Šmajhel odbranio jedanaesterac Luki Modriću u 116. minutu o putniku u četvrtfinale odlučivali su penali.

"Neverovatno. Dragi Bog nam je vratio. Subašić je imao toliko snage da obrani tri >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << penala. Ova generacija je to zaslužila. Bilo je jako teško, ostalo nam je malo snage u drugom poluvremenu. Još jedna luda noć za sve nas", rekao je Rakitić.

Modrić ističe da je bio siguran da će savladati Šmahjela u 116. minutu.

"Gledao sam celo jutro Šmajhela kako brani penale. Više to neću raditi. Posle smo ipak postigli gol, mi koji jesmo, a Subašić je tri penala fenomenalno obranio. Ovo je veliki uspeh za sve nas. Nadam se da nećemo stati na ovome", rekao je Modrić i dodao:

"Bilo je jako teško i velika sparina. Teško je bilo trčati i kretati se. Izdržali smo do kraja. Mogli smo da rešimo utakmicu i pre penala, ali eto, ne možemo mi bez dodatne drame. Ovaj put smo uspeli da se vratimo i zasluženo smo u četvrtfinalu."

Hrvatski junak Danijel Subašić bio je kratak.

"Dobro je, prošli smo. Penali su lutrija, a ovaj put je bila na našoj strani. Drago mi je da sam pomogao svojoj reprezentaciji i svome narodu", rekao je Subašić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.