Mladi karatisti na svetskom prvenstvu svojili 6 medalja - tri srebrne i tri bronzane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2022, 20:16

Mladi karatisti na svetskom prvenstvu svojili 6 medalja - tri srebrne i tri bronzane

Članovi karate kluba „Šotokan 021“ iz Novog Sada predstavljali su reprezentaciju Srbije na svetskom prvenstvu i Kohai kupu za niža karate zvanja u okviru najveće smotre te borilačke veštine u Karlovim Varima. Mladi Novosađani su se nadmetali sa još 2000 takmičara i vratili sa vrednim odličjima.

Karatisti kluba „Šotokan 021“ su u konkurenciji 29 zemalja sa četiri kontineta osvojili 6 medalje - tri srebrne i tri bronzane. Takmičenje je održano u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SKDUN-a (Es Ka De U En-a), a medalje novosadskom klubu i sprskoj reprezentaciji doneli su takmičari, kako u seniorskoj konkurenicji, tako i deca od 7 do 11 godina.

Karate klub „Šotokan 021“ osnovan je 2013. Godine u Novom Sadu. Školovani i licencirani treneri rade sa decom, a akcenat na svakom treningu se stavlja na razvoj samopouzdanja, učenju discipline i razvoju radne navike.

Karatisti nastavljaju vredno da treniraju i da se pripremaju za naredna velika takmičenja koja im slede. Nadaju se da će se sa njihovim dobrim rezultatima povećati i interesovanje za ovim sportom, kako u Novom Sadu, tako i u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Karatisti kluba „Spartak-Enpi“ osvojili 13 medalja na Svetskom Šotokan prvenstvu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Okt.2022, 17:35

SUBOTICA – Karatisti subotičkog kluba „Spartak-Enpi“ su se sa Svetskog prvenstva u karateu u okviru Šotokan saveza, održanog prošlog vikenda u Češkoj vratili sa brojnim medaljama: dve zlatne, pet srebrnih i šest bronzanih. Za karatiste i predstavnike kluba priređen je prijem kod gradonačelnika...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.