Ministar Momirović u poseti sportistima iz Novog Pazara

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 20:34

Ministar Momirović u poseti sportistima iz Novog Pazara

Iskoristio priliku da čestita svetskoj šampionki.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastukture Vlade Republike Srbije Tomislav Momirović obišao je sportiste u Novom Pazaru i istakao zadovoljstvo zbog postignutih rezultata takmičara koji dolaze iz ovog grada, a nastupaju za srpsku reprezentaciju.

Ministar Momirović i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić iskoristili su da ovom prilikom čestitaju Saidi Bukvić osvojenu zlatnu medalju na Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvenstvu u kik boksu, čime je Pazarka četvrti put uzastopno postala planetarna šampionka.

A post shared by tomamomirovic (@tomamomirovic)

- Novi Pazar je grad sporta, a mladi ljudi poput svetske šampionke u kik-boksu naši najbolji promoteri i ambasadori. Divno je biti u njihovom društvu! - napisao je ministar Tomislav Momirović na svom Instagram profilu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.