Izvor: RTS, 03.Mar.2021, 17:29

Milosavljević 101. u trci na 15 km na SP u Obersdorfu, Norvežani bez premca

Miloš Milosavljević osvojio je 101. mesto u trci na 15 kilometara, čime je za srpske nordijce završeno Svetsko prvenstvo u Obersdorfu. Sve tri medalje otišle u Norvešku.
Najbolji na trci, prema očekivanju, bili su Norvežani, koji su sa tri nove medalje opravdali epitet najbolje nacije u nordijskom skijanju.

Zlato je osvojio Hans Holund, drugi je bio Simen Kruger i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << treći Harald Amundsen, dok se odmah iza njih plasirao Rus Aleksandar Bolšunov, lider Svetskog kupa.
Srpski nordijac Miloš Milosavljević osvojio je 101. mesto, čime je za takmičare iz Srbije završeno Svetsko prvenstvo u Obersdorfu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Norvežani dominirali na 15 km, Milosavljević 101.

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Trkom na 15km slobodnim stilom za muškarce završeno je Svetsko prvenstvo za srpske nordijce...Poslednji nastup u Obersdorfu imao je Miloš Milosavljević, zauzeo je 101. mesto...Najbolji na trci, prema očekivanju, bili su Norvežani, koji su sa tri nove medalje opravdali epitet najbolje nacije u nordijskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.