Milorad Mažić sudi na Svetskom prvenstvu

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milorad Mažić sudi na Svetskom prvenstvu

Najboljem srpskom sudiji Miloradu Mažiću i njegovim pomoćnicima Milovanu Ristiću i Daliboru Đurđeviću, Svetsko prvenstvo igrača do 20 godina koje je počelo u Turskoj jedno je od kvalifikacionih za Mondijal 2014. u Brazilu.
Sudijska komisija FIFA pre više od godinu dana odredila je imena potencijalnih kandidata i predočila uslove koje će morati da ispune.
Svi kandidati određeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su da sude neko od velikih takmičenja. Prošle godine to su bile Olimpijske igre u Londonu, ovog leta Kup konfederacija u Brazilu i Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, a u oktobru planetarni šampionat za igrače do 17 godina u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Od 23 sudija na takmičenju u Turskoj osmorica su Evropljani, među kojima je i Nikola Ricoli, glavni arbitar na finalnoj utakmici Lige šampiona Bajern – Borusija Dortmund, zatim Čunejt Čakir, Damir Skomina, Undijano Maljenko, Viktor Kasai.
U subotu od 17 časova srpska sudijska trojka deliće pravdu na utakmici Kolumbija – Australija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.