Milion prodatih karata!

Izvor: B92, 09.Jun.2023, 13:30

Milion prodatih karata!

Više od milion ulaznica prodato je za Svetsko prvenstvo za fudbalerke koje počinje sledećeg meseca u Australiji i na Novom Zelandu.

Predsednik FIFA Đani Infantino je saopštio da je do petka ujutru po lokalnom vremenu u Sidneju prodato 1.032.884 ulaznica.

"Drago mi je da podelim sa svetom da je Fifa prešla brojku od milion prodatih ulaznica. Ostalo je više od mesec dana do početka... To >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znači da je ovaj šampiont na putu da postane najposećenije Svetsko prvenstvo za fudbalerke u istoriji", rekao je Infantino.

Na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu za fudbalerke, koje zajednički organizuju Australija i Novi Zeland, učestvovaće 32 reprezentacije, u odnosu na 24 sa prethodnog šampionata u Francuskoj. Biće odigrano ukupno 64 utakmice tokom turnira.

Svetsko prvenstvo počinje 20. jula u Oklendu, a finale je na programu 20. avgusta u Sidneju.

Titulu će braniti dvostruki uzastopni šampion reprezentacija SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prodato više od milion ulaznica za Svjetsko prvenstvo fudbalerki

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2023

CIRIH - Svjetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da je prodato više od milion ulaznica za Svetsko prvenstvo za fudbalerke koje počinje sljedećeg mjeseca u Australiji i na Novom Zelandu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.