Mihajlović vratio Matića u tim

Izvor: B92, 01.Sep.2013, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović vratio Matića u tim

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović objavio je spisak igrača za utakmice sa Hrvatskom i Velsom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Na spisku se, između ostalih, nalaze povratnici u nacionalni tim Nemanja Matić iz Benfike i Nikola Maksimović iz Torina.

Reprezentacija Srbije sa Hrvatskom igra u petak u Beogradu, a četiri dana kasnije gostovaće Velsu u Kardifu.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sedam odigranih kola Belgija je prva na tabeli Grupe A sa 19 bodova, sledi Hrvatska sa 16, Srbija ima sedam, Vels šest, ali i utakmicu manje, dok su na začelju Škotska sa pet i Makedonija sa četiri boda.

Na spisku se nalaze:

golmani: Vladimir Stojković, Damir Kahriman, Branimir Aleksić.

odbrana: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Milan Biševac, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Matija Nastasić, Nikola Maksimović.

sredina terena: Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić, Nemanja Matić i Dušan Basta.

napad: Filip Djuričić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani, Aleksandar Mitrović i Filip Djordjević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.