Micić pre ostalih otišao za Beograd

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić pre ostalih otišao za Beograd

Košarkaš naše reprezentacije Vasilije Micić posle osvojenog petog mesta na Mundobasketu, otputovao je pre ostalih “orlova” za Beograd, kako bi prisustvovao majčinoj sahrani.
Kvota kladionice MaxBet sport na pobedu Bačke Topole u meču s Mačvom je 1.65.
Srpski plejmejker je saznao tužnu vest pred meč sa Argentinom, ali bez obizira na to, on je odlučio da ostane na Svetskom prvenstvu.
Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poraza od “gaučosa”, pojavile su se glasine da će Vasa da se vrati u Beograd, ali on je smogao snagu, i odigrao preostale dve utakmice na šampionatu.
Kada su se njegove obaveze prema reprezentaciji završile, odlučio je da pre ostalih igrača, otputuje za Srbiju.

The post Micić pre ostalih otišao za Beograd appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Evo zašto Kokoškov ne može da bude selektor Srbije

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019

Saša Đorđević doneo je odluku da se povuče sa mesta selektora, što je planirao i pred turnir, smatravši da je idealan trenutak za tako nešto posle pet velikih takmičenja.. Kvota kladionice MaxBet sport na pobedu Bačke Topole u meču s Mačvom je 1.65.. U njegovom mandatu osvojena su tri...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.