Micić: Nisam pod pritiskom da nešto moram VIDEO

Izvor: B92, 30.Avg.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić: Nisam pod pritiskom da "nešto moram" VIDEO

Košarkaš reprezentacije Srbije Vasilije Micić govorio je o utiscima pred početak Svetskog prvenstva u Kini.

Srbija u subotu od 9.30 po srednjeervopskom vremenu počinje Mundobasket duelom sa Angolom.

Micić je dan pred utakmicu izjavio da je njegova ekipa "svesna pritiska" koji postoji.

"Odigrali smo dobro pripremni period, svesni da postoji pritisak koji je na nama. Ali, u glavama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo rasterećeni, svi smo profesionalci, svi smo igrali puno velikih mečeva i svi smo srpemni za ovo Svetsko prvenstvo", rekao je Micić.

Plejmejker vicešampiona Evrope Efesa je istakao da ne postoji pritisak na njemu kao individualcu i da će biti srećan da se podredi ekipi i rezultatu.



"Prvog dana sam sebi rekao da nisam pod nekim pritiskom da 'nešto moram'. Ovde ima puno kvalitetnih igrača i na kraju je najvažniji rezultat. Mislim da svi treba da se podredimo tome. Moja uloga je da sam na terenu, da doprinosim pobedama - ostalo će doći".


Na kraju je kratko analizirao i meč sa Angolom.

"Utisak je da da su fizički jaki, a tehnički... Imaju dva-tri igrača koji predvode tu ekipu", jasan je Vasa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.