Mesi u Beogradu!?

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi u Beogradu!?

Ljubitelji fudbala u Srbiji mogli bi narednog proleća uživo da vide na delu Lionela Mesija i njegove reprezentativne saigrače.

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije nalaze se u potrazi za rivalima sa kojima će "Orlovi" sparingovati tokom priprema za Mundijal u Rusiji.

Nedavno se pojavila informacija da će rival "Orlova" u martu biti selekcija Maroka, ali iz srpske kuće fudbala još uvek nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potvrđeno da će afrički predstavnik na Mundijalu gostovati u Beogradu.

Tako sa određenom dozom rezerve treba uzeti i poslednju vest koju je lansirao "Kurir", a kojom je nagovešteno da će FSS pokušati da organizuje prijateljsku utakmicu sa selekcijom Argentine!

Lionel Mesi i drugovi mogli bi da budu gosti našeg nacionalnog tima u Beogradu ili Beču, a to bi ujedno bila generalna proba za obe reprezentacije pred početak Svetskog prvenstva.

Predstavnici dva Saveza imaju dovoljno dobre argumente za pregovore jer se Argentina nalazi u grupi sa Hrvatskom, a Srbija sa Brazilom, tako da je obema reprezentacijama u interesu da se organizuje prijateljski meč.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.