Mesi: Mlađi bi trebalo više da nas poštuju

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 13:14

Mesi: Mlađi bi trebalo više da nas poštuju

Reprezentacija Argentina poražena je kod kuće od Urugvaja sa 0:2 u petom kolu južnoameričkih kvalifikacija za Mundijal.

Posle 14 uzastopnih pobeda, Leo Mesi i drugovi su konačno kapitulirali i to na njihovoj "Bombonjeri".

Mesi je tokom meča bio toliko nervozan da je u jednom momentu uleteo u gužvu sa Manuelom Ugarteom i Rodrigom de Polom, dohvatio je za vrat protivničkog igrača.

Strasti su se zakuvale, ali je Mesi na kraju i dobro prošao, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po završetku susreta, imao je jasnu poruku.

"Radije ništa ne bih da govorim na tu temu, ali postoje neki mladi ljudi koji bi trebalo da pokažu malo više poštovanja prema starijima od sebe", rekao je Mesi.

Što se tiče utakmice, kaže da je uticaj marsela Bjelse na igru Urugvaja izuzetan.

"Nijednog trenutnka se nismo osetili prijatno. Znali smo šta nas očekuje, šta može da se desi, sa kakvim poteškoćama ćemo se suočiti i zato nam je bilo teško da se snađemo. Tačno se video uticaj Bijelse na igru Urugvaja. Tim mu je stvarno dobar, a što se nas tiče, moramo da se oporavimo i spremimo za Brazilce. Utakmice sa njima su totalno drugačije", aludirao je i na naredni meč 22. novembra.

Lionel Skaloni, selektor Argentine. čestitao je protivniku.

"Bez dileme Urugvajci su pobedili zasluženo. Nismo našli put do gola. Probali smo izmenama da promenimo sliku na terenu, ali nam nije bio dan. Realnost je da je Urugvaj bio bolji, moramo da mu čestitamo", poručio je Skaloni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.