Mažić sudi na Svetskom prvenstvu u Rusiji

Izvor: N1 televizija, 18.Nov.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić sudi na Svetskom prvenstvu u Rusiji

Srpski sudija Milorad Mažić nalazi se na spisku evropskih sudija koji će biti delegirani za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Biće ovo prvi put da od 1990. i Mundijala u Italiji da našu državu predstavljaju sudije i fudbaleri.

Mažić je do sada delio pravdu na četiri meča na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, a bio je učesnik Evropskog prvenstva 2016.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Mažića, još osam evropskih sudija će se naći na svetskoj fudbalskoj smotri u Rusiji, a to su: Feliks Brih (Nemačka), Čunejt Čakir (Turska), Bjorn Kujpers (Holandija), Simon Marčinijak (Poljska), Antonio Miguel Lahoz (Španija), Damir Skomina (Slovenija), Đanluka Roki (Italija) i Klemen Turpan (Francuska).

Mažić je sudio Superkup Evrope 2016. između Reala iz Madrida i Sevilje, kao i ovogodišnje finale Kupa Konfederacija koje su igrale reprezentacije Čilea i Nemačke.

Prema ocenama sajta "World Referee", Mažiću je odato priznanje za najboljeg arbitra u poslednjoj deceniji, ispred Čakira i Veba. Sudija iz Vrbasa je, međutim, proglašen za najgoreg sudiju Svetskog prvenstva 2014. prema sajtu "Red card the ref".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mažić sudi na Svetskom prvenstvu u Rusiji

Izvor: Radio 021, 18.Nov.2017

Srpski sudija Milorad Mažić nalazi se na spisku evropskih sudija koji će biti delegirani za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine...Biće ovo prvi put da od 1990. i Mundijala u Italiji da našu državu predstavljaju sudije i fudbaleri...Mažić je do sada delio pravdu na četiri meča na Svetskom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.