Mažić sudi finale Kupa konfederacija!

Izvor: Mondo, 30.Jun.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić sudi finale Kupa konfederacija!

Naš najbolji arbitar deliće pravdu na utakmici Nemačka - Čile.

Foto: MN Press

Reprezentativce Nemačke i Čilea, finaliste Kupa konfederacija, u nedelju će u Sankt Peterburgu izvesti na teren srpske sudije, na čelu sa najboljim među njima - Miloradom Mažićem.

Prema saznanjima RTS-a, FIFA je arbitru iz Vrbasa poverila finale prestižnog turnira, koji je tradiocionalna "najava" za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Svetsko prvenstvo, zakazano za sledeću godinu.

Najznačaniju fudbalsku utakmicu na nivou reprezentacija u 2017. Mažić će suditi sa pomoćnicima Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem!

Veliko priznanje za najboljeg srpskog arbitra!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKO PRIZNANJE ZA SRPSKI FUDBAL: Mažić sudi finale Kupa konfederacija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2017

Utakmica je na programu u nedelju...Veliko priznanje za srpski fudbal - Milorad Mažić će suditi finale Kupa konfederacija između Nemačke i Čilea, u nedelju od 20 časova u Sankt Peterburgu. Najbolji srpski sudija određen je za glavnog arbitra meča za trofej, a pomagaće mu Milovan Ristić i Dalibor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vidal: Bićemo najbolji na svetu ako pobedimo Nemačku

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jul.2017, 14:19

Čileanski fudbaler Arturo Vidal rekao je danas da njegova reprezentacija ima šansu da postane najbolja na svetu ako pobedi Nemačku u finalu Kupa konfederacija..."Dokazali smo svoju vrednost na terenu. Pobedili smo Argentinu, koja je jedan od najboljih timova, a pre nekoliko dana i Portugal, evropskog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.