Marš protiv Aleksisa Sančeza i to zbog devojke!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marš protiv Aleksisa Sančeza i to zbog devojke!

Vratio se u Englesku, kod kuće mu spremaju protest...

Kako se i očekivalo Sančez je proglašen za najvećeg krivca za posrtanja "La Rohe".

Naime, Čile se izblamirao u mečevima protiv Paragvaja i Bolivije, verovatno sada može najviše do petog mesta i baraža, a u poslednjem kolu gostuje u Brazilu.

Vrlo je realno da se ne plasiraju na Mondijal, i Aleksis Sančez je već razapet. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Pre oktobarske akcije, navijači reprezentacije spremaju proteste protiv fudbalera Arsenala koga optužuju da mu je devojka, glumica Majte Rodrigez važnija od domovine.

Naime, u čileanskim medijima se priča da je ona naterala Aleksisa da se ugoji i da se to odrazilo na njegovu formu.

Inače, posle bruke u Boliviji, fudbaler se oglasio postom u kome je kritikovao sopstvene kritičare i rekao da mu je dosta plakanja i verovanja da će biti bolje.

Spekuliše se da bi i on i Vidala mogli da se oproste od reprezentacije u oktobru, ako Čile ostane bez plasmana na SP.

Cibernautas organizan marcha para pedir fin a relación de Alexis Sánchez y Mayte Rodriguez https://t.co/HDYqNfW2J2 pic.twitter.com/Psv124Pvqo

— puranoticia (@puranoticia) 06. септембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.