Maroko i Hrvatska u osmini finala Svetskog prvenstva

Izvor: Beta, 01.Dec.2022, 19:21

Maroko i Hrvatska u osmini finala Svetskog prvenstva

Fudbalske reprezentacije Maroka i Hrvatske plasirale su se danas, iz Grupe F, u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.Maroko je u poslednjem kolu pobedio Kanadu sa 2:1 i tako obezbedio prvo mesto u grupi sa sedam bodova, dok je drugu poziciju zauzela Hrvatska koja je odigrala 0:0 sa Belgijom.Hrvatska je takmičenje u grupi završila sa pet osvojenih bodova, Belgija je sakupila četiri, dok je na poslednjem mestu Kanada bez bodova.Fudbaleri Maroka će u osmini finala igrati sa drugoplasiranom ekipom iz Grupe E, a Hrvatska sa pobednikom te grupe.Pred poslednje kolo, Španija je prva u Grupi E sa četiri boda, Japan i Kostarika imaju po tri, dok Nemačka ima jedan bod.U poslednjem kolu, večeras od 20.00, sastaće se Španija i Japan, odnosno Kostarika i Nemačka.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska u osmini finala Svjetskog prvenstva, Maroko osvojio grupu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2022

Hrvatska je posljednjem kolu grupe F na Mundijalu u Kataru odigrala neriješeno protiv Belgije 0:0 i prošla u drugi krug takmičenja sa pet osvojenih bodova kao drugoplasirana ekipa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Hrvatska kao druga u osmini finala SP, Belgija eliminisana

Izvor: Beta, 01.Dec.2022

Fudbalska reprezentacija Hrvatske osvojila je drugo mesto u Grupi F Svetskog prvenstva u Kataru i plasirala se u osminu finala nakon što je danas odigrala 0:0 sa Belgijom u poslednjem kolu.Hrvatska je takmičenje u grupi završila sa pet bodova, odnosno sa dva boda manje od Maroka koji je danas pobedio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.