Malo je popila!? FOTO

Izvor: Mondo, 16.Jul.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo je popila!? FOTO

Hrvatski mediji su podeljeni kada je reč o ponašanju predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Foto: AP Photo-Petr David Josek

Tako jedni njene gestove nazivaju neprimerenim, dok drugi veruju da je uradila mnogo na promociji zemlje.

Kitarović je euforično pratila nastupe Hrvata na Mundijalu, silazila u svlačionicu, te grlila i ljubila igrače.

Tokom mečeva na Svetskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koje je pratila direktno na stadionima, navijala je, skakala, igrala i grlila se i ljubila sa stranim državnicima.

Pri tome je pravila i neobične gafove poput onoga kada je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu poklonila dres hrvatske reprezentacije sa kojeg nije skinula etiketu sa cenom.

KOLINDIN ŠOU: Putinu dres, Makronu poljupci, pa...

Poseban je i način na koji je proslavljala golove ili tugovala kada je njena reprezentacija primala iste.

Mediji su naročito propratili njeno igranje tokom finalnog meča u svečanoj loži i zagrljaje s francuskim liderom Emanuelom Makronom, kao i predaju medalja i čestitke hrvatskim i francuskim igračima na kiši, ali i to što je ljubila pobednički pehar koji nije otišao u ruke Francuzima.

Jedan deo hrvatskih medija to smatra neprimerenim, a neki portali čak postavljaju pitanje da li je Kitarovićeva "malo popila"?

Istovremeno, ona je dala podršku srpskom teniseru Novaku Đokoviću na Vimbldonu i izjavila da sport može da popravi odnose među narodima na Balkanu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PERFORMANS NA KIŠI Kolindino ponašanje zasenilo finale svetskog prvenstva, Hrvatska podeljena: Neodoljiva ili PRIPITA?!

Izvor: Blic, 16.Jul.2018

Hrvatski mediji su podeljeni kada je reč o ponašanju predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović na Svetskom prvenstvu u fudbalu, tako jedni njene gestove nazivaju neprimerenim, dok drugi veruju da je uradila mnogo na promociji zemlje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.