Maksimović: Imam samo jedno srce, ali ono hoće da iskoči!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimović: Imam samo jedno srce, ali ono hoće da iskoči!

"Sjajan smo tim, jedna fenomenalna grupa koja nikad ne odustaje", rekao je odlični vezista

Vezista Orlića Nemanja Maksimović sa velikim uzbuđenjem doživeo je plasman omladinske selekcije Srbije na Svetskom prvenstvu, čiji je jedan od istaknutijih članova.

Sjajni kreator igre još jednom je komandovao veznim redom selekcije Veljka Paunović.

"Imam samo jedno srce, ali ono hoće da mi iskoči posle ovakve pobede... Neverovatno zaista, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sreća je bila uz nas, ali smo je zaslužili. Sjajan smo tim, jedna fenomenalna grupa, koja nikad ne odustaje. Mađarska nas nije iznenadila, ali je odigrala taktički fenomenalnu utakmicu, vidi se da su nas dobro analizirali i dobro su zatvorili sve prilaze. Mi nismo iskoristili neke odlične šanse, zatim nas je poremetio pogodak, ali nismo gubili veru do poslednjeg trenutka i to nam se vratilo. Pokazali smo karakter pobednika i ušli među osam najboljih reprezentacija na svetu. To je divan osećaj", rekao je Nemanja Maksimović, jedan od petorice momaka koji već u svojoj kolekciji ima zlatnu medalju iz Litvanije od pre dve godine.

Do poslednjeg trenutka bilo je neizvesno da li će utakmicu početi Mijat Gaćinović, na kraju je ostao na klupi, ali je u odlučujućim trenucima njegov učinak bio impresivan uprkos zdravstvenim problemima.

"Osećao sam se jako loše dan pre utakmice, imao sam stomačnih problema, takođe i na sam dan meča malo jeo, prilično sam bio malaksao... Selektor mi je rekao da ću ući ako bude neophodno, a tako se i desilo, stisnuo sam zube, pružio sve od sebe i svi zajedno smo ostvarili jednu neverovatnu pobedu. U produžecima je bilo baš teško, sa igračem manje, puno smo se potrošili ali nismo odustali nijednog trenutka. Nagrađeni smo velikom pobedom", rekao je Gaćinović.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.