Mađari slave državni praznik, ali je atletika ukrala šou FOTO

Izvor: B92, 20.Avg.2023, 11:11

Mađari slave državni praznik, ali je atletika ukrala šou FOTO

Svetsko prvenstvo u atletici broji drugi dan takmičenja, a Nacionalni atletski centar u Budimpešti i u nedelju pre podne beleži veliku posetu.

Kiša je u subotu pokvarila otvaranje šampionata, a uprkos pljusku, atletsko borilište bilo je gotovo ispunjeno do poslednjeg mesta.

Slična situacija je i drugog dana vikenda, stadion kapaciteta od 35.000 gledalaca odlično je popunjen kada je u pitanju jutarnja sesija.

Prednjači uglavnom domaći navijači, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a treba uzeti u obzir i da Mađarska danas proslavlja državni praznik i da je u Budimpešti još manifestacija u čast dana državnosti, ali očigledno da ni to nije razlog da se propusti uživanje u "kraljici sportova".

Srbija ove nedelje ima dva predstavnika na atletskom borilištu. Slavko Stević bori se za ulazak u finale skoka uvis, dok će Ivana Vuleta od 16.55 skakati za medalju u disciplini skok udalj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.