Mačvan poslao moćnu poruku, čeka se Štimara! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan poslao moćnu poruku, čeka se Štimara! (foto)

Ne stišavaju se reakcije posle današnjeg poraza ''Orlova''.

Nadali smo se zlatu, ali naš nacionalni tim je ovoga puta zaustavljen već u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini.

Bolja od reprezentacije Srbije danas je bila Argentina, koja je tokom čitavog meča, izuzev samo u par trenutaka imala vođstvo i na kraju je zasluženo slavila sa 97:87.

Posle svega ima i burnih reakcija navijača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali negativnu energiju pokušava da neutrališe Milan Mačvan, koji je tokom prvog dela priprema bio sa ovom ekipom na Kopaoniku.

''Treba biti Srbin i kada se gubi, Srbija do Tokija, glavu gore i idemo po OI'', poručio je Mačvan na Tviteru.

Kao što znate, još uvek ''Orlovi'' imaju za šta da se bore u Kini, pod uslovom da sutra ne bude nekih iznenađenja. Borba za peto mesto će najverovatnije značiti i borbu za plasman na Olimpijske igre u Tokiju, pa otuda i ovakva Mačvanova poruka.

Malo nam je neobično i što se Vladimir Štimac još uvek nije oglasio na pomenutoj društvenoj mreži, gde je gotovo svakodnevno davao podršku svojim reprezentativnim drugovima, ali verujemo da će to učiniti i ovoga puta.

-

Treba biti Srbin i kada se gubi,Srbija do Tokija,glavu gore i idemo po OI 🇷🇸

— Milan Macvan (@MilanMacvan13) September 10, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav dan, Srbija na ovo nije navikla, nove reakcije navijača! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019

Šta se sve danas izdešavalo....Počelo je neočekivanom eliminacijom naših košarkaša u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini, gde su ''Orlovi'' poraženi od Argentine sa 97:87, nastavljeno remijem naših mladih fudbalera (1:1) protiv Letonije u Novom Sadu, a završeno pobedom naše ''A'' fudbalske...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.