Ma kakav Drim-tim, posle njegovog otkaza, Ameri su itekako pobedivi!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakav "Drim-tim", posle njegovog otkaza, Ameri su itekako pobedivi!

Ima onih koji se i ne raduju ovakvoj situaciji u reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država.

Nije zanimljivo, ako nas pitate.

Mnogi od nas su želeli najjaču reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država na Svetskom prvenstvu u Kini, ali već nakon otkaza Entonija Dejvisa i Džejmsa Hardena je bilo jasno da to nećemo gledati.

Usledili su otkazi kao na traci, Erik Gordon, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Si-Džej Mekolum, Bredli Bil, Zajon Vilijamson i Tobajas Heris.

Danas je usledio novi otkaz, kako prenosi Šams Čarania na Tviteru, otkazao je možda i najbolji među ostatkom, Demijan Lilard, član Portlanda.

Ko je ostao?

Plejmejkeri i bekovi: Kajl Lauri (Toronto), Donovan Mičel (Juta), Kemba Voker (Šarlot).

Krila i krilni centri: Harison Barns (Sakramento), Kajl Kuzma (Lejkersi), Kevin Lav (Klivlend), Kris Midlton (Milvoki), Pol Milsap (Denver), Džejson Tejtum (Boston), Pi-Džej Taker (Hjuston).

Centri: Andre Dramond (Detroit), Bruk Lopez (Milvoki), Majls Tarner (Indijana).

Naravno, jaki su kao crna zemlja, ali daleko od toga da su nepobedivi. Greg Popovič će pozvati zamene u američkom kampu, biće to najverovatnije Markus Smart, Džejlen Braun, Danđelo Rasel i Aron Gordon.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Epidemija se širi: Ni Demijan Lilard, a ni Demar Derozan neće na Mundobasket

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2019

Epidemija otkaza koja je uhvatila košarkašku reprezentaciju SAD nastavlja da se širi! Novi dan – novo povlačenje iz tima. Ovog puta „ne“ je rekao Demijan Lilard, košarkaš Portlanda i jedan od najboljih igrača plej-ofa. Četvorostruki učesnik Ol stara i član prve petorke NBA lige za sezonu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.