MUNDIJAL UŽIVO, 8. DAN: Remi Nemaca i Španije, Hrvati posle preokreta bolji od Borjana, Marokanci šokirali Belgijance, Kostarika matirala Japan

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 11:53

MUNDIJAL UŽIVO, 8. DAN: Remi Nemaca i Španije, Hrvati posle preokreta bolji od Borjana, Marokanci šokirali Belgijance, Kostarika matirala Japan

Danas su na programu mečevi u E i F grupi.

Završen je osmi dan Svetskog prvenstva u Kataru. Pobede su ostvarile selekcije Kostarike, Maroka i Hrvatske, dok su u derbiju dana Nemačka i Španija odigrale 1:1. Čitav blog o današnjem danu mogli ste čitati na sajtu SrbijaDanas.

21:53 Kraj meča. Španija - Nemačka 1:1.

21:40 Očito je da su i jedan i drugi selektor pogrešili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je izbor prvih 11 za ovaj meč, posle Morate i rezervista Fulkrug je pogodio i u 83. minutu doneo egal Nemcima.

21:23 Super-izmena, ušao je Alvaro Morata u igru u 54. minutu i bilo mu je potrebno samo deset minuta da postigne pogodak. Sjajno je odreagovao napadač Atletiko Madrida posle asistencije Albe.

20:50 Posle prvih 45 minuta rezultat je 0:0, doduše Antonio Ridiger je postigao gol, ali je on poništen nakon intervencije VAR tehnologije, štoper Reala je bio u ofsajdu.

20:00 Počeo je i poslednji duel današnjeg programa, sastaju se Nemačka i Španija.

18:57 Posle Katara koji je završio takmičenje na Mundijalu, Kanada je druga ekipa koja je eliminisana. Hrvatska je slavila 4:1 od tima na čijem golu se nalazi čuvar mreže Crvene zvezde Milan Borjan (izveštaj pročitajte OVDE).

18:30 Novi gol Kramarića, posle sjajnog prijema raspalio je i ponovo savladao nemoćnog Borjana.

17:44 Preokret! Hrvatska preko Marka Livaje stiže do vođstva 2:1.

17:35 Konačno se isplatio pritisak Hrvata, stižu Vatreni do izjednačenja. Andrej Kramarić je posle sjajnog pasa Perišića matirao Borjana.

17:02 - Šok na samom startu. Kanađani već u drugom minutu stižu do vođstva, strelac je najveća zvezda te selekcije, Alfonso Dejvis.

17:00 Počeo je meč Hrvatske i Kanade

16:55 Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju, a sve vesti pročitajte klikom OVDE.

15:55 Završen je meč, Maroko je savladao favorizovanu Belgiju sa 2:0.

15:50 Na veliko iznenađenje svih, Marokanci postižu novi pogodak i vode sa 2:0. Strelac u drugom minutu sudijske nadoknade je Abuklak.

15:25 - Maroko je poveo protiv Belgije u 73. minutu golom Sabirija.

14.50 - Završeno je prvo poluvreme meča između Belgije i Maroka u kojem su Markonci postigli gol koji je poništen.

14.46 - Poveo je Maroko u sudijskoj nadokandi, Hakim Ziješ je bio precizan posle ubacivanja iz slobodnog udarca, ali je posle provere VAR-a gol poništen zbog ofsajda.

14:00 Počeo je duel drugog kola F grupe između Belgije i Maroka.

12:55 -  Kostarika je minimalnim rezultatom savladala Japan (1:0) i tako zakomplikovala situaciju u grupi, koja će možda biti još nejasnija posle večarašnjeg susreta između Španije i Nemačke.

12:40 Kostarika je povela sa 1:0 golom Fulera, iako su Japanci bili ti koji su imali inicijativu tokom čitavog meča.

11:48 - Završeno je prvo poluvreme između Japana i Kostarike, rezultatom 0:0. Ne samo da nismo videli golove, nego nije bilo ni velike šanse u prvih 45 minuta.

11:10 - Fudbaleri Srbije odradili su danas u Dohi poslednji trening pred meč protiv Kameruna po jakom suncu i na temperaturi od 32 stepena Celzijusa.

11:00 Počeo je susret Japana i Kostarike u okviru drugog kola E grupe.

JAPAN (4-2-3-1): Gonda – Nagatomo, Itakura, Jošida, Jamane – Моrita, Endo – Doan, Kamada, Soma – Ueda

KOSTARIKA (4-4-2): Navas – Votson, Duarte, Kalvo, Ovijedo – Fuler, Borhes, Teheda, Tores – Kempbel, Kontreras

10:30 Iako je Svetsko prvenstvo u toku, ne jenjava priča oko toga gde bi karijeru mogua oda nastavi Kristijano Ronaldo koji je raskinuo ugovor sa Mančester Junajtedom neposredo pred početak Mundijala.

10:00 Nekadašnji štoper Crvene zvezde oglasio se posle prve pobede na Mundijalu na Tviteru i u vrlo emotivnom statusu podsetio se dana kada je kao dečak morao da napusti rodnu Krajinu zbog akcije “Oluja”.

Not a political post or a post about any war. Just a post to show that life is the most beautiful thing. From absolutely nothing to winning a World Cup Game. Representing the country that gave me everything. Thank you 🇦🇺⚽️ @Socceroos never stop believing in yourself ⚽️ pic.twitter.com/24flKtFc8I

— Miloš Degenek (@milosdegenek45) November 26, 2022

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-3958-41087"));

Što se tiče grupe F, drugu rundu otvaraju Belgija i Maroko u 14 časova, a tri časa kasnije igraće Hrvatska i Kanada. Nema sumenje da će kapiten Kanade Milan Borjan imati veliki motiv protiv Hrvata, pogotovo posle nezasluženog poraza na otvaranju Mundijala protiv Belgije.

Sva dešavanja iz Katara pratite uživo u našem blogu.

11.00: Počela je utakmica Japan - Kostarika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.