MILOVAN RAJEVAC: POBEDIĆU SRBIJU

Izvor: Kurir, 13.Jun.2010, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOVAN RAJEVAC: POBEDIĆU SRBIJU

Mora čovek da se pravda kad ga napadaju. Srpski fudbalski stručnjak, selektor Gane, prvog protivnika Srbije na Svetskom prvenstvu, Milovan Rajevac odbacio priče kako zbog svog porekla neće biti maksimalno posvećen trijumfu u današnjem duelu.

Mora čovek da se pravda kad ga napadaju.

Srpski fudbalski stručnjak, selektor Gane, prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protivnika Srbije na Svetskom prvenstvu, Milovan Rajevac odbacio priče kako zbog svog porekla neće biti maksimalno posvećen trijumfu u današnjem duelu.

- Postoje određene insinuacije, prema kojima neću biti potpuno posvećen pobedi nad Srbijom. To su gluposti. Razumem strast zbog učešća na Mundijalu, ali bi oni koji serviraju takve priče trebalo da se zamisle jer ja nisam ovde da bih nekome poklanjao bodove - oštro je komentarisao Milovan Rajevac.

Zanimljivo je da su „dobro upućeni“ zlonamernici povod za podrivanje našeg stručnjaka našli u Svetskom prvenstvu iz 1974. godine u Nemačkoj, kada je tadašnja Jugoslavija savladala Zair sa 9:0. Tada je na klupi „afričkih leoparda“ sedeo naš stručnjak Blagoje Vidinić. Usput su „zaboravili“ da je Ganu do najvećeg uspeha na SP vodio upravo Srbin - Ratomir Dujković, a da je na njihovoj klupi sedeo i Milan Živadinović.

Kako god, Milovan Rajevac je svoje rekao, ali je najbolje objašnjenje situacije pred duel sa našim nacionalnim timom dao iskusni fudbaler Gane Stefon Apija.

- Svi pričaju o Nemačkoj i Australiji kao favoritima, ali ja se plašim Srbije. Oni su agresivan i tehnički odličan tim - rekao je Apija, a zatim podržao odluku selektora da meč s „orlovima“ počne sa samo jednim napadačem.

- Pa, i o Murinjovom Interu svi pričaju kao o defanzivnom timu, a oni su osvojili Ligu šampiona. Ljudi, na kraju, pamte slavu više od bilo čega drugog.

Gojko Filipović

Muntari: Hoću polufinale

Reprezentativac Gane Suli Muntari izjavio je da ta reprezentacija želi da igra u polufinalu Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

- Nemačka je glavni favorit u grupi, tako da će nam konkurent za drugo mesto verovatno biti Srbija. Ne znamo tačno šta da očekujemo u meču protiv njih, znamo da su dobar tim. Trudićemo se da igramo kvalitetan fudbal - zaključio je 25-godišnji igrač sredine terena milanskog Intera.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.