MADAGASKAR LAKŠI ZALOGAJ: Dobar start Srbije na Svetskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 19:46

MADAGASKAR LAKŠI ZALOGAJ: Dobar start Srbije na Svetskom prvenstvu

Sledeći rival je znatno ozbiljniji.

Basketaši Srbije savladali su selekciju Madagaskara rezultatom 21:9 u prvom kolu Svetskog prvenstva u Austriji.

Našu selekciju je predvodio Strahinja Stojačić sa sedam poena, poen manje je upisao Mihailo Vasić, pet je postigao Marko Branković, dok je Dejan Majstorović meč završio sa tri poena.

Naredni meč Srbija igra već od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 22.05 časova protiv reprezentacije Francuske. Nakon utakmice protiv "trikolora" sledi dan odmora, a potom u četvrtak dueli sa Nemačkom i Brazilom.

U subotu i nedelju na programu su eliminacione runde i borba za medalje. Ukoliko Srbija osvoji neko od odličja na ovom šampionatu ujedno će obezbediti i "vizu" za Olimpijske igre.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.