Luka: Krstajić je hteo nešto da proba i pogrešio...

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka: Krstajić je hteo nešto da proba i pogrešio...

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević ponovo se osvrnuo na nedavni Mondijal u Rusiji i kazao da su Orlovi morali da budu iskusniji u utakmici sa Švajcarskom.

Srbija je u toj utakmici imala vođstvo na poluvremenu, Sajdžije su izjednačile u nastavku, da bi u nadoknadi vremana Švajcarska iskoristila igru Orlova na sve ili ništa i preko kontre došla do pobede. Svemu je prethodilo izvođenje Milivojevića iz igre.

"Odlično smo otvorili turnir, 95 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ekipa prođe grupu kad pobedi prvi meč, ali presudio je duel sa Švajcarkom. Morali smo da budemo iskusniji i igramo na rezultat poslednjih 15 minuta. Rizikovali smo, a nismo morali", izjavio je Milivojević za engleske medije.

U poslednjem kolu protiv Brazila, kapiten Kristal Palasa je bio na klupi.

"Selektor je imao svoje ideje, želeo je nešto da proba i izgubili smo. Mislim da je to bio pogrešan potez", zaključio je 27-godišnji vezista.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka: Krstajić je nešto probao i pogrešio...

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2018

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević ponovo se osvrnuo na nedavni Mondijal u Rusiji i kazao da su Orlovi morali da budu iskusniji u utakmici sa Švajcarskom...Srbija je u toj utakmici imala vođstvo na poluvremenu, Sajdžije su izjednačile u nastavku, da bi u nadoknadi vremana Švajcarska iskoristila...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.