Luis Suares podneo ostavku

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2014, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis Suares podneo ostavku

Selektor reprezentacije Hondurasa Luis Fernando Suares napustio je to mesto posle eliminacije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Brazilu.
- Mislim da su promene neophodne za dobrobit reprezentacije Hondurasa. Nisam zadovoljan učinjenim na Svetskom prvenstvu. Mislim da će ekipa imati dobre rezultate u budućnosti, ali neko će morati da me zameni i da proizvede te rezutlate – rekao je Suares svetskim medijima.
Honduras je završio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na poslednjem mestu Grupe E sa sva tri poraza, od Francuske, Ekvadora i Švajcarske.
Suares je istakao da je tužan jer nije uspeo da ispuni zadatak koji mu je poveren.
- Uvek ću biti povezan sa Hondurasom i biti u toku rezultata. Pokušaću i da pomognem savezu koliko god budem mogao – naveo je ovaj 54-godišnji Kolumbijac.
Suares je Honduras preuzeo 2011. godine, a prethodno je kao trener radio u Kolumbiji i Ekvadoru.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suares napustio reprezentaciju!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2014

Mislim da su promene neophodne za dobrobit reprezentacije. Nisam zadovoljan učinjenim na Svetskom prvenstvu. Mislim da će ekipa imati dobre rezultate u budućnosti, rekao je selektor Hondurasa Luis Suares

Nastavak na Telegraf.rs...

Ovo se Mesiju neće dopasti: Jesi dobar, ali ne zavisi Argentina samo od tebe

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2014, 14:42

Reprezentativac Argentine Fernando Gago rekao je da igra selekcija Alehandra Sabelje ne zavisi samo od Lionela Mesija, već da je njihova najveća prednost - tim. Mesi je postigao je četiri gola u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Brazilu, a bio je strelac na sve tri utakmice protiv Bosne i Hercegovine,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.