Luis Enrike pred otkazom, Martines preuzima Španiju?

Izvor: B92, 07.Dec.2022, 14:43

Luis Enrike pred otkazom, Martines preuzima Španiju?

Selektor Španije Luis Enrike mogao bi da dobije otkaz posle eliminacije "crvene furije" sa Svetskog prvenstva u Kataru, prenose španski mediji.

Španija je pre početka Mundijala bila jedan od potencijalnih favorita, ali je takmičenje u Kataru završila već u osmini finala.

"Crvena furija" je eliminisana od selekcije Maroka, posle penala ukupnim rezultatom 3:0.

Španski mediji navode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su čelnici Fudbalskog saveza ove zemlje nezadovoljni igrama u Kataru.

Španija je u grupnoj fazi pobedila Kostariku (7:0), odigrala 1:1 sa Nemačkom, a potom je poražena od Japana (2:1).

Enrike je Španiju preuzeo 2019. godine, a najbolji rezultat sa nacionalnim timom bilo mu je osvajanje drugog mesta u Ligi nacija prošle godine.

Španski mediji navode da bi novi selektor mogao da bude Roberto Martines, koji je podneo ostavku pošto Belgija nije uspela da se plasira u osminu finala Mundijala u Kataru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.