Ludo i brzo, 54. deo

Izvor: RTS, 09.Okt.2013, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludo i brzo, 54. deo

Ovo je fotografija Ivane Španović pre Svetskog prvenstva, a u emisiji je i fotografija koja pokazuje koliko je ova izuzetna atletičarka spremna i nekoliko nedelja posle Prvenstva na kojem je osvojila bronzu.

Tih nekoliko fotografija iz fitnes centra Ši delimično pokazuju i vežbe koje velika većina muškaraca ne bi mogla da uradi.

Fotografija sa Berlinskog maratona pokazuje čoveka koji je "presekao" traku, ali je pobednik, i to rezultatom koji ulazi u istoriju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tamnoputi Kenijac Kipseng. Ko je osoba koja je ušla u cilj i zašto, čućete i videti u novoj epizodi emisije Stop! Sport.

Osim toga biće mnogo priče o En-Bi-Ej ligi. O brojnim novostima ali i o nekim starim vrednostima koje pominje Majkl Džordan. On govori protiv koga bi voleo da igra, da li bi uopšte mogao da izgubi od nekoga i ...da li to ima veze sa patentiranjem nekih poteza.

Biće i priče o privatnom životu Novaka Đokovića, ali i nekih drugih vrhuskih tenisera.

Ovog puta još jednom o Zlatanu Ibrahimoviću i zašto je opčinio Francuze koji su smislili glagol po njemu, ali i još nešto.

Rusi i novac, frizbi i vetar, Juventus i pravda...

Ovog puta nema ništa u emisiji o Kristijanu Ronaldu.

Prošireno izdanje emisije emituje se ponedeljkom u 12.30 na RTS 1.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.