Izvor: Glas javnosti, 14.Maj.2013, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi ukrali novac sa Biberovog koncerta

Lopovi opremljeni konopcima, čekićima i dletima uspeli su da provale u sigurnosnu sobu Gradskog fudbalskog stadiona u Johanesburgu i odnesu 330.000 dolara u kešu, javljaju danas lokalni mediji i policija.

Pljačka na stadionu, na kojem je 2010. održano Svetsko prvenstvo u fudbalu, obavljena je nakon sinoćnog koncerta kanadskog pevača Džastina Bibera, ali je nestanak novca primećen tek jutros.

Pored novca od prodaje karata za Biberov koncert, lopovi su odneli i >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prihod od koncerta američkog rok sastava Bon Džovi koji je održan dan ranije.

"Ne znamo koliko je ljudi učestvovalo u pljački jer još nismo završili uviđaj", naveo je jedan policajac koji je želeo da ostane anoniman.

Portparolka policije Katlego Mogale je navela da je krađa izvedena u toku prethodne noći i da su lopovi upali sa krova.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Opljačkan Justin Bieber

Izvor: Tracara.com, 15.Maj.2013, 10:37

Ukraden sav novac sa koncerta u Južnoj AfriciKanadskoj zvezdi Justin Bieberu koncert u Johanesburgu sigurno neće ostati jedan od omiljenijih, ali će ga svakako još dugo pamtiti.Naime, grupa pljačkaša uspela je da ukrade sve ono što je mladi Kanađanin zaradio od koncerta. Oni su nakon koncerta...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.