Liu Zige odbranila titulu na 200 metara delfin, a Magnusen na 100 metara slobodno

Izvor: Blic, 01.Avg.2013, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liu Zige odbranila titulu na 200 metara delfin, a Magnusen na 100 metara slobodno

Kineska plivačica Liu Zige osvojila je zlatnu medalju na 200 metara delfin stilom, a Australijanac Džejms Magnusen na 100 metara slobodno na Svetskom prvenstvu u Barseloni.

Liu, svetska rekorderka u ovoj disciplini, trku je završila za dva minuta i 4,59 sekundi i tako odbranila tutulu šampiona sveta koju je osvojila pre dve godine u Šangaju.

Srebrnu medalju osvojila je Mireja Belmote Garsija iz Španije, dok je bronza pripala Katinki Hošu iz Mađarske. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Magnusen, koji je osvojio drugo uzastopno zlato u disciplini 100 metara slobodnim stilom na šampionatima sveta, trku je završio za 47,71 sekundu.

Srebrni je bio Amerikanac Džimi Figen, dok je treće mesto zauzeo njegov sunarodnik Nejtan Adrijan, olimpijski šampion iz Londona.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Liu Zige odbranila titulu na 200 metara delfin, a Magnusen na 100 metara slobodno

Izvor: Dzungla.org, 01.Avg.2013

Kineska plivačica Liu Zige osvojila je zlatnu medalju na 200 metara delfin stilom, a Australijanac Džejms Magnusen na 100 metara slobodno na Svetskom prvenstvu u Barseloni.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.